sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Miisa esittäytyy!

Jopas on aika taas lennähtänyt eteenpäin, viime kerran blogikirjoituksestakin on jo aikaa. Nyt sain kuitenkin itseä niskasta kiinni, että saisin hieman päivitettyä E-Pic'sin kuulumisia tänne luettavaksi.

Syyskuun alussa matkustin Unkariin noutamaan uutta frettineitoa E-Pic'sin riveihin, ja tyttö saapuikin sitten matkassani Suomeen noin kaksi viikkoa sitten. Matka oli yllättävän mutkikas, mutta onneksi minulla oli uuden tulokkaamme kasvattajan korvaamaton tuki Unkarin lentoasemalla. Kumma, miten niin selkeä asia kuin eläimen lennättäminen Suomeen voi muuttua mutkikkaaksi, noh, matkasta selvittiin, ja nyt kaikki on hyvin.

Nostrofuretti's Scarlett of E-Pic's Ferrets, eli kotoisammin Miisa on kaunis ja erittäin tumma standardilinjainen musta soopeli tyttönen, jonka linja on aivan upea lisäys tulevaan kasvatustoimintaamme. Olen ollut kiinnostunut Miisan linjasta jo vuosia, tuntuu melkein unenomaiselta, että minulla oli viimeinkin mahdollisuus saada sitä itselleni. Olen uskomattoman kiitollinen Miisan kasvattajalle
Livialle, kun hän luotti Miisan kallisarvoiset sukujuuret käsiini, sekä rakkaalle ystävälleni ja kasvattajakollegalleni Lisalle, kun hän auttoi minua pennun hankinnan kanssa.

Pikku-Miisa muutti sijoituskotiin ystävieni Tiian ja Ville luo, jossa sillä on kaverina kolme muuta frettiä.

Miisalle on suunnitteilla pentue jo ensi vuonna, mutta siitä lisää seuraavassa postauksessa! :)


Miisa
5 kommenttia:

 1. Millon Daran sulhanen selviää? Onko varausjono jo olemassa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Daran sulhanen on vielä mietinnässä, en osaa sanoa vielä koska teen päätöksen sulhon suhteen. Ja kyllä, varauksia otetaan jo vastaan.

   Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
 2. Onnea uudesta fretistä! Todella upean näköinen on (:

  VastaaPoista
 3. Voi onpas Miisa upea! Näyttää aivan samalta kuin viime vuosien pennut samasta linjasta, jotka ovat kyllä kaikki aivan uskomattoman upeita. Tuskin maltan odottaa näkeväni Miisan jälkikasvua! (:

  VastaaPoista