tiistai 25. joulukuuta 2012

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta 2013

Joulunaika täällä meillä E-Pic'sillä on ollut jännityksen täyteistä.

Dara on alkanut osoittaa kiiman merkkejä, vaikka neiti tuntuukin etenevän erittäin hidasta mateluvauhtia asian suhteen. Juteltuani Alexanderin omistajan kanssa totesimme, että vanha frettiherra on vielä sen verran talviteloilla, että kannattaa harkita muita urosvaihtoehtoja. Olin jo aikaisemmin harkinnut erästä nuorta frettipojua Daran sulhoksi, mutta päädyin kuitenkin Alexanderiin silloin. Nyt kuitenkin juttelin uudestaan tuon poitsun kasvattajan ja omistajan kanssa, ja onnekseni sain luvan lainata poikaa Daran sulhoksi. Olen hirmuisen innoissani. Pentuesuunnitelmiimme on siis tullut muutos ja Daran uudeksi sulhaseksi on valittu Kuutin Ouragan, tutummin Rocky.Rocky on uskomattoman kiltti poika, heti kun sen nappaa syliin, se muuttuu ihan löllöksi ja huokailee onnesta. Rockyn lempeä luonne toivottavasti tasoittaa Daran puolelta tulevaa kipakkuutta ja temperamenttia, sillä vaikka Dara on nyt niin kiltti kuin olla voi, se osasi olla pentuna melkoinen termiitti. Kaiken kaikkiaan uskon tämän pariskunnan jälkikasvun  olevan ihan huippuja pikku vilistäjiä. Koska Rocky on Daran tavoin väriltään suklaa, odotan pariskunnan jälkikasvun olevan erisävyisiä suklaita, mutta esim. pastelleja pentuja saattaa myös syntyä, vaikkei se kovin todennäköistä olekaan.

Nyt täällä sitten odotellaan, koska Daran kiima etenee siihen pisteeseen, että voimme alkaa miettiä astutusta. Veikkaisin, että siihen menee ainakin parisen viikkoa vielä, koska neiti etenee niin hitaasti. 


Haluaisin toivottaa blogin lukijoille oikein ihanaa joulua ja onnea ensi vuodelle! Luultavasti koitan tässä lähipäivinä kirjoittaa hieman paremman postauksen meidän kuulumisista, mutta halusin tulla välittämään jouluntoivotukset :)

- Emeliina

2 kommenttia:

  1. Kivoja uutisia täällä! Toivottavasti tästä kuuluu pian lisää :) Oikein hyvää uutta vuotta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, kiitos samoin ihanaa uutta vuotta teille! :) Lähipäivinä ajattelin postata hieman tilannepäivitystä ;)

      Poista