keskiviikko 8. toukokuuta 2013

8.5.2013

Pitkästä aikaa pakotin itseni istahtamaan kunnolla koneen ääreen ja päivittämään blogia, jotta saisin pentukuulumisia muidenkin kuin itseni tietoon. Tuntuu, että pentujen kanssa on ollut niin järkyttävä kiire, etten ole saanut mitään aikaiseksi.

Daran pennut ovat olleet nyt 2,5 vkoa käsiruokinnassa, tämä on tarkoittanut tiivistä valvomista, sillä pentuja on ruokittava tihein väliajoin vuorokauden ympäri. Daralta tulee vähän maitoa, mutta ei läheskään tarpeeksi, jotta pennut kasvaisivat ilman lisäruokintaa. Luojan kiitos minulla on ollut ihan mahtavat tukijoukot, jotka ovat olleet avustamassa pentujen ruokinnassa, joten olen välillä saanut nukkua edes jonkun verran. Ihania ihmisiä! Alkuun pentujen tilanne näytti pahalta ja ne olivat kasvusta jäljessä. Nyt tilanne on kuitenkin normalisoitunut ja pennut ovat ikäisikseen normaalikokoisia. Tuntuu että aika rientää ihan hurjasti, pennut täyttävät tänään jo neljä viikkoa! Koko porukalla on kauniin suklainen väri turkissaan ja useammalla on tummaa pigmenttiä nenussa. Näistä vauvoista taitaa tulla aika ihanan suklaisia ;)

Dara ja pennut 3,5vkon iässä. Kuvan on ottanut Emilia Larmala.

Miisan pennut kasvavat hyvin ja syövät oikein reippaasti. Pennut ovat minusta harvinaisen kilttejä, en ole vielä kertaakaan saanut haavaa pikkunaskaleista. Hirmuisen leikkisiä ja touhukkaita lapsosia nuo ovat. Olen yrittänyt saada pennut syömään myös nappulaa, sillä tällä hetkellä sille vain nyrpistellään nenää ja lihakippo tuntuu houkuttelevan paaaaaljon enemmän. Kaverini Manta oli täällä avustamassa Daran pentujen kanssa, ja hän otti yksittäiskuvia Miisan pennuista, pitääkin laitella niitä seuraavaan postaukseen. Myös Sari lähetti minulle kuvan luonaan olevista tyttöpennuista, oli ihana nähdä millaisia pikku prinsessoja lapsosista on kasvanut. Täytynee laittaa sekin kuva tänne blogiin ihasteltavaksi :)

- Emeliina





 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti