sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

22.6.2014

Tammerferret on ohi, eli hiljalleen palaillaan normaaliin arkeen, vaikka tuleva FFF jo siintääkin horisontissa. Tammerferret oli tapahtumana mukava, ja pääosin saatu palaute oli positiivista, vaikka toki aina jonkun verran korjattavaa löytyi.

Meidän tyttöjen tulokset olivat vaihtelevia, tuomarilla oli hyvin persoonallinen näkemys freteistä. Dara jäi luokassaan kolmoseksi, Töpön sijoittuessa kakkoseksi ja Demin napattua luokan ykkössijan palkinnon. Rhea sijoittui hienosti kolmanneksi. Demi oli kuitenkin suuri yllärivoittaja, sillä tyttö sai luokan ykköspalkinnon lisäksi arvot Paras Suklaa, Paras Seniori, sekä BEST IN SHOW. Olin aivan hämilläni, mutta tottakai aivan super ylpeä omasta pikku suklaatyttösestäni. Kyllä se on koko ajan iän myötä kaunistunut :)

Kävin Lisan luona kurkkaamassa uusimpia Pickpocket's vauvoja, kauhea kun aina tulee hetkeksi hirmuinen pentukuume, kun käsittelee pikku hammashirviöitä, mutta tällä kertaa sain kuitenkin revittyä itseni kauemmaksi pentulasta ilman yhtäkään vauvelia jemmassa taskunpohjalla tai paidan alla.

Meillä vietetään nyt aikalailla hiljaiseloa. Tulevaisuus on selkeytynyt sen verran, että valmistun näillä näkymin koulusta heinäkuussa 2015, mikä tekee sen, että näillä näkymin meille ei pentuja ensivuonnakaan synny. Haluan panostaa kouluun, aivan niin kuin haluan panostaa kasvatukseenikin, ja mikäli kävisi niin ikävästi, että pentujen kanssa jotain kurjaa tulisi, niin minun olisi mahdotonta selviytyä tilanteesta palamatta ihan loppuun. Viime vuodesta viisastuneena koen, että on parempi odottaa, kunnes valmistumispaperit ovat kourassa, ja tilanne muutenkin parempi kasvatusta ajatellen. En halua tehdä pentuja ihan vain pentujen tekemisen ilosta, vaan haluan pystyä antamaan pikkumuksuille parhaan mahdollisen alun. Lisäksi sekä Demi että Ronja ovat implantoituja, tuskinpa tytöt vielä kiimaa ensi vuonna aloittelevat. Fretinkatsojia meillä varmaan käy ihan normaaliin tahtiin, vaikkei pentuja olekaan nyt hetkeen tulossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti