keskiviikko 13. tammikuuta 2016

Pentukuumeilua ja näyttelyhumua

Ollaan vasta tammikuun tienoilla, mutta itselläni jo pyörii sukat jaloissa, kun odotan tulevaa pentukautta. Ronja, Fasu ja Tao ovat vielä talviteloilla, eikä tyypeillä tunnu olevan lainkaan kiire aloitella kiimojaan. Vanhempi Odin-herra puolestaan odottelee jo innolla tulevaa morsiantaan. Ronjalla on ollut nyt 2,5 vuotta hormoni-implantti, mutta varmistaaksemme, että kiima todellakin alkaa, käymme parin viikon sisällä nippaisemassa lantin pois eläinlääkärissä. Yleensä implantin toiminta kestää parisen vuotta, mutta koska tiedän useita tapauksia, joissa implantin vaikutus on kestänyt jopa kolme tai neljäkin vuotta, ajattelin, että on varmempaa käydä implantin rippeet poistamassa. Poistosta huolimatta minulla on silti edelleen pieni jännitys, aloittaako neiti kiimaansa lainkaan, mutta uskoisin, että kyllä se sieltä tulee, kunhan vain malttaa odotella.


Demiä ja Rheaa ei paljon tuleva kevät stressaa

Ensi viikonloppuna on Fantastic Ferret -näyttely, johon suuntaan omien tysien kanssa. Paikalla pääsen myös näkemään Fasua ja Taoa, joita en ole nähnyt sitten Finnish Ferret Festivalin. Yritän myös viimein napsia Fasusta hieman aikuisempia kuvia sekä kotisivuille että Facebookiin. Tyttö on kehittynyt huimasti, ja kasvaa koko ajan kauniimmaksi.

Pentukyselyitä on tullut paljon, mutta "jonoon" on myös tullut joitakin peruutuksia. Viimeistään siinä kohtaa kun pennut syntyvät, ja näen montako pikkuista täällä lopulta vipeltää, osaan sanoa paremmin onko frettilässämme vapaita pikkuisia :) Esimerkiksi sivuiltani ladattavua kyselylomakkeita voi joka tapauksessa lähetellä, koska kahlaan niitä läpi uudelleen siinä kohtaa, jos/kun pentueessa on vapaita pentuja.

Tulen päivittelemään tilannetta kevään mittaan (astutus, tiineys, pentujen syntymä jne.) kotisivujen Uutiset-osioon, mutta varsinkin suurimman osan kuvista laitan todennäköisesti vain Facebook-sivuilleni. Toki myös blogiin kirjoitan kuulumisia aina välillä, ja lisäilen kuvia, mutta veikkaisin, että aktiivisin kuulumiskanava löytyy tuolta Facebookin puolelta.


E-Pic's Night Angel "Ronja" - Ronjalle on pentuja suunnitteilla Odinin kanssa 2016

Odotan innoissani tulevia pentueitani, ja itsellä onkin sormet ja varmaat ristissä, että kaikki sujuu hyvin. Myös ulkomailta on toivottavasti tulossa vahvistusta E-Pic'sin riveihin, mikäli sillä silmällä katselemistani pentueista edes osa onnistuu.


Tuore otos Omarista - Omarille on suunnitteilla pentuja 2017

Haluan toivottaa kaikille lukijoille hyvää alkanutta vuotta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti