perjantai 6. huhtikuuta 2012

Kevättä ilmassa!

Tervetuloa seuraamaan E-Pic's Ferretsin uutta blogia. Tänne minun olisi tarkoitus päivittää pikkuisen näätäperheemme kuulumisia, ja muita näätämäisiä juttuja. Blogin on tarkoitus toimia hamassa tulevaisuudessa myös E-Pic'sin pentupäiväkirjana.

Kevät on ihanaa aikaa, kun kasvattajien sivut täyttyvät toinen toistaan ihanimmista frettivauvojen kuvista. Toisaalta se on myös hitusen kamalaa, ainakin minulle, joka kärsin kroonisesta frettikuumeesta. Onneksi kasvattajatuttujen luokse pääsee hypistelemään pentusia, saa ainakin hetken helpotuksen kuumeeseen. Viimeistään nyt kannattaa jokaisen frettiä havittelevan ottaa yhteyttä kasvattajiin, jotta voi varmistaa paikkansa alustavalla varauslistalla.

Meidän perheessä ei vielä tänä vuonna kuulu fretinpentujen tessujen tepsutusta, mutta toivottavasti parin vuoden tähtäimellä tähänkin saataisiin muutos. Siitäkin huolimatta, että omia pentuja meille ei ole tulossa, on kevät meidänkin perheessä jännää aikaa. Odottelemme, josko meillä sijoituksessa oleva Dara-fretti aloittaisi uuden kiiman, ja pääsisi omalle kasvattajalleen pentuja hoivaamaan. Lisäksi tiedossa on erinäisten frettitapahtumien järjestämistä ja näyttelyihin valmistautumista. Meitä odottaa myös muutto uuteen kotiin, joten kyllä tohinaa riittää.

Lopuksi haluaisin vielä toivottaa hyvää kevättä, kiitos kun pistäydyit.


♥ Emeliina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti