sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Hengissä ollaan!

Edellisestä päivityksestä on kulunut huimasti aikaa. Tänä aikana kaikki pennut ovat muuttaneet uusiin koteihin ja päässeet ilostuttamaan uusia omistajiaan, sekä tietysti myös vähän koettelemaan hermoja ;)

Minulla oli alunperin tarkoituksena päivittää pentujen kuulumisia tasaisesti blogiin, mutta Daran maidon ehdyttyä kaikki aikani ja energiani kului siihen, että yritin pitää pennut hengissä (kaikki kahdeksan selvisivät, vaikka välillä minuun meinasi iskeä epätoivo). Saatoin välillä havahtua siihen, että en ole itse syönyt muutamaan päivään, saati nukkunut enempää kuin pari tuntia vuorokaudessa, kun keskityin huolehtimaan pentujen tarpeista. Tämän pentueen onnistuminen oli suuri ihme, sillä Daralla ehti tulla pennuille maitoa vain neljän päivän ajan siitä kuudesta viikosta, kun pennut olisivat maitoa tarvinneet. Haluan kiittää koko sydämestäni niitä ihmisiä, jotka auttoivat minua tämän pentueen kanssa, ilman heitä olisin varmaan hullujenhuoneella univajeen takia, tai toisena vaihtoehtona pennut olisivat menehtyneet. Oli uskomatonta huomata, kuinka ihania ihmisiä minulla on ympärilläni, hädässä ystävä tunnetaan!

Hössötys ja kiire pentujen kanssa alkoi rauhoittua vasta siinä vaiheessa, kun pikkuiset muuttivat uusiin koteihin. Yksi pentu, E-Pic's Flavescent, jäi luokseni pienen frettilaumani jatkoksi. Tytön kutsumanimeksi tuli Demi. Melkein heti pentujen lähdön jälkeen pakkasin kimpsuni ja kampsuni, sekä fretit, ja lähdin maaseudun rauhaan ystäväni luo Kuhmoisiin. Täällä olenkin edelleen, ensi viikolla olisi tarkoitus palata kotiin ja normaaliin arkeen. Onneksi olen saanut levätä täällä ja kasata voimia rankan penturumban jälkeen. Kohta saunaan ja uimaan!

Ensi viikonloppuna on Kesäpiknik-näyttely ja olen toljottanut näätiäni epätoivoisin ilmein. Rhea on päättänyt kaljuunnuttaa häntänsä ja Darallakin on alkanut lähteä karvaa implantoinnin jälkeen. Demillä on päällä tiivis kasvuvaihe, ja koko fretti näyttää harvinaisen kummalliselta :D Onneksi Töpö ja uusi sijoitustyttömme Ronja (E-Pic's Night Angel) ovat hyvässä kuosissa ainakin toistaiseksi. Ronja tosin päätti aloittaa kiiman ennätyksellisen aikaisin ja tytölle laitettiin implantti, koska kiima ei tuntunut katkeavan sitten millään, vaikka kokeilimme mitä. Ensi kuussa on myös yksi näyttely Virossa, kauhistuttaa, koska siihen mennessä Dara ja Ronja ovat molemmat luultavasti aika kaljuja. Noo, onneksi näyttelyihin lähdetään lähinnä ihmisten ja mahtavan ilmapiirin vuoksi, eikä niinkään kovin vakavin mielin. Silti kauhistuttaa nähdä tuomarin ilme, kun he noita kauhistuksia arvostelevat :D Itselläni on osan päivästä jälleen sihteerin hommia, joten päivässä on muutakin puuhaa kuin vaan x-asennossa nurmikolla makoilua. Mahtava päivä tiedossa!

Ensi viikolla yritän ottaa itseäni niskasta kiinni, ja laitella sekä blogiin että sivuille hieman kuvia, joita olisi pitänyt julkaista jo aikaisemmin!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti