torstai 22. toukokuuta 2014

Toukokuun kuulumisia!

On vierähtänyt huiman pitkä tovi edellisestä päivityksestä, johtuen jo ihan siitäkin, että koska meille ei pentuja tänä keväänä tule, niin olen pohdiskellut, että mitä sitä oikein kirjoittelisi, kun ei meille mitään super eriskummallista kuulu. Minä paahdan koulussa täyttä häkää, ja fretit vilistävät omaan kiireiseen tapaansa.

Huomaa kyllä pientä protestia ilmassa, kun saapuu pitkän koulupäivän jälkeen kotiin, sillä frettien mielestä minun pitäisi kaiketi olla vain kotona. Dara, joka muutenkin aina roikkuu perässä kiinni, on entistä tiiviimmin liimaantunut minua vasten, Demi säntäilee hömppään tapaan ympäriinsä, mutta kaikkein eniten kiukuttelee Rhea, joka on viimein tuntunut löytäneen itsestään fretteyden lisäksi ne muutamat villihilleriprosentit, ja tyttöä onkin saanut metsästää niinn hattuhyllyltä kun verhoista katonrajasta tai Ferret Nationin päältä. Myös sohvatyynyt ja kengät ovat olleet protestin kohteena, sohvatyynyt pitää kaivaa sotkuiseksi läjäksi pois paikaltaan, ja kengät pitää raahata sohvan taa kenkätelineestä. Niinä päivinä kun olen enemmän kotona, jäävät moiset tuhmailut yleensä vähemmälle. Rhea on aina ollut freteistäni se itsenäisin, mutta myös reagoi voimakkaimmin muutoksiin.

Tammerferret 2014 näyttely lähestyy, ja tuntuu että kädet on aivan täynnä hommia näyttelyyn liittyen. Uskon, että päivästä on kuitenkin tulossa ihan superhieno, vaikka jännittää miten kaikki menee, kun kukaan meistä järjestäjistä ei ole hommaa ennen tehnyt. Onneksi näyttelykonkarit ovat antaneet neuvoja, ja itse kokeneena näyttelykävijänä tietää jotakuinkin miten homman pitäisi toimia.

Näyttelyiden suhteen nyt keväällä on hiljaisempaa, kun ulkomaillekaan emme tänä keväänä ole menossa. Tammerferrettiin osallistumme toki, mutta kesäpiknikille osallistuminen on vielä harkinnassa, koska itselläni todennäköisesti on silloin (vaihteeksi taas) koulua. FFF järjestetään taas ihan naapurissa, joten sinne tietenkin menen, mutta kaiken kaikkiaan taitaa meidän näyttelyt jäädä nyt vähemmälle kuin aikaisemmin. Päivät ovat kivoja, mutta rankkoja, ja nyt on niin järkky kiire koko ajan koulujuttujen kanssa, että jostain pitää karsia. Kokonaan ei tiettykään voi puuhaa lopettaa ;) Lisäksi minun pitää sihteeröidä vielä muutamaan otteeseen tuomaria, että saan joskus tuomarikoulutukseni valmiiksi :)

Tänään minulla on etäpäivä koulusta ja tytöt ovat olleet haltioissaan, kun aamulla on heti ollut aikaa leikkiä. Päivä kuluukin varmaan anatomiaa lukiessa ja tytsien kanssa touhuillessa. Yritän myös ommella muutamat valjaat, joita minulta on tilattu. Olen tilannut ulkomailta aivan hurjat määrät kaikenlaista valjaskamaa, ja visioita on vaikka muille jakaa. Vielä kun saisi kaiken toteutukseen!

Juu, ei meille tämän kummempia oikeastaan,  kiirettä piisaa :)


- Emeliina


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti