maanantai 6. tammikuuta 2014

Terveisiä maalta!

Taas on vierähtänyt huimasti aikaa edellisestä blogipäivityksestä. Aina sitä keksii hirmuisesti syitä, miksi ei ole ehtinyt kirjoittaa uutta päivitystä, on kiire ja pitää tehdä tätä ja tuota. Noh, eipä minulla tosin hirmuisesti ole kerrottavaakaan, kuulumisia vain. Muiden kasvattajien pentusuunnitelmat ovat kovassa vauhdissa, mutta itse valmistaudun koulun alkuun ja odotan tulevaa pentukautta sivustakatsojan silmin. Toivottavasti en olisi koulun kanssa ihan puhki, että voisin edes pariin otteeseen karauttaa Helsinkiin kurkkimaan Lisan tai Riikan frettivauvoja. On ne vain niin mahtavia pikku haisuli-piraijoita.

Tällä hetkellä minä ja näätäset oleskelemme maalla ystäväni luona. Tytöille on rajattu olohuoneesta oma tila playpenin avulla, ja vaikka siellä onkin tilaa temmeltää, on erityisesti Demi aivan onnessaan pistämässä koko tilaa remonttiin. Uskomatonta kuinka paljon energiaa niin hömpällä eläimellä voi olla. Dara ja Rhea suhtautuvat tilanteeseen kylmän rauhallisesti nukkuen ja välillä pallolla pelaillen. Parhaita hetkiä tyttöjen mielestä on tietty, kun mamma tulee aitaukseen hengailemaan ja antamaan rapsutuksia. Kotona tytöt ovat aina vapaana ja pääsevät syliin koska vain, joten tämä on hieman erilaista arkea kuin normaalisti. Olemme olleet täällä jo muutaman päivän, ja tällä viikolla suuntaamme loppuviikosta takaisin kotiin. Siellä alkaakin tiukka kuri, enemmän tosin omistajalla, kun unirytmi pitää saada kuntoon alkavaa koulua ajatellen.

Tuleva kevät ja kesä ovat huiman kiireisiä, vaikka pentuja ei tänä vuonna tulekaan. Koulussa on pitkiä päiviä, mutta tämän lisäksi olen mukana järjestämässä kahta näyttelyä Tampereen seudulle. Tampereen seudun fretit ry on jälleen toiminnassa uuden hallituksen myötä, itse toimin puheenjohtajana yhdistyksessä. Tammerferret 2014 on yhdistyksemme uusi näyttely, joka järjestetään kesäkuussa. Myös Finnish Ferret Festival järjestetään jälleen Tampereella. Onneksi meitä on iso innokas porukka järkkäämässä näyttelyitä, niin ei pääse paniikki iskemään.

Kasvattieni omistajat ovat lähettäneet minulle ihania kuvia lapsosistaan ja ajattelin postata blogiin muutamia, jotta lukijat pääsevät näkemään millaisia pikku E-Pic'seistä on kasvanut. Tässä hieman kuvasatoa:


E-Pic's Night Angel

E-Pic's Flavescent

E-Pic's Black Sun Rising

E-Pic's Night Angel

E-Pic's Flavescent (ylhäällä)

E-Pic's Memories of Ice

E-Pic's Dance with Dragons

E-Pic's Bittersweet

E-Pic's Name of the Wind

E-Pic's Dance with Dragons

E-Pic's Name of the Wind

E- Pic's Memories of Ice

E-Pic's Bittersweet

E-Pic's Timberwolf

E-Pic's Timberwolf

E-Pic's Gormenghast

E-Pic's Gormenghast


1 kommentti:

  1. Meijän Osmo näyttää ihan karhulta kun muihin näätiin vertaa : D oivoi..

    VastaaPoista