sunnuntai 28. kesäkuuta 2015

28.6.2015

Terveisiä maaseudulta!

Tammerferret sujahti ohi, ja päivä oli oikein onnistunut, niin järjestelyn kuin omien frettien pärjäämisen suhteenkin. Jännitti aika lailla näyttely tänä vuonna, en oikeastaan itse edes tiedä miksi, kun näyttelyitä on tullut kahlattua vaikka kuinka tässä vuosien aikana. Meillä meni todella hienosti, ja oikeastaan melkein hävettää, että pärjättiin niin hyvin, kun raahattiin sitten iso osa väkerretyistä palkinnoista takaisin kotiin. Dara oli näyttelyssä luokkansa ensimmäinen, Paras suklaa, Paras Veteraani ja Best in Show, sekä Valio. Demi oli luokkansa toinen ja sai myös ensimmäisen Valio-tittelinsä. Kaikkein parasta päivässä oli kuitenkin muutama yllärivoittaja ja meinasi itselle tulla poru, kun näki omistajien ilmeet palkintojenjaossa. Ihan huippua!
Näyttelyn jälkeen pakkasin tavaroita, eläimet ja kilokaupalla ruokaa, ja karautin maaseudulle piiloon maailmalta. Olenkin oleskellut nyt täällä maaseudulla hyvän aikaa. Kotiin olisi tarkoitus palata huomenna tai ylihuomenna, ja kotona odottaakin sitten valtava muuttokuorma, joka jäi lepäilemään laakereilleen, kun kirmasin maalle rauhoittumaan. Remontti on siis viimein ohi, ja pääsen laittamaan kotia kuntoon, fretit pääsevät omiin tiloihinsa ja elämä normalisoituu.

Omar ja Tao, uudet sijoituspoitsut, ovat kasvaneet ihan huimasti jo tässä muutamassa viikossa, kun ovat Suomessa asustelleet. Pojuilla on jo omat sivut kotisivuilla, käykääs kurkkaamassa.


Omar (Angelo Thunder)

Tao (Bajnok Suleyman Atlas)


Vinkiksi muuten fretinomistajille, löydettiin ihan huippu kauppa, josta  olemmekin jo tilanneet Tampereen sakille pakastimentäytettä. Reptico myy hiiriä, tipuja, pupuja, marsuja, kaneja ja ties vaikka mitä, ja hintakin on edullinen. Sieltä voi kätsysti tilailla vaihtelua närppästen ruokavalioon! :) Palvelu on ollut hyvin ystävällistä, suosittelen!


- Emeliina


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti