maanantai 6. heinäkuuta 2015

6.7.2015

Vihdoinkin täällä on saatu  asunto kuntoon muuton jäljiltä, fretit ovat olleet tyytyväisiä, kun ovat päässeet rellestämään tuttuun ympäristöön. Melkoiset hepulit pääsivät valloilleen, kun pääsivät ensimmäistä kertaa vapaaksi frettihuoneesta.

Meillä on kuitenkin myös ollut ikäviä tapahtumia. Dara alkoi pari viikkoa sitten pudottaa painoa, ensin ajattelin, että olen vain yliherkkä taas terveydentilan tarkastelun kanssa, koska yleensä hepuloin jo pikku aivastuksesta, ja frettitutut saavat rauhoitella, että oleppas aloillasi ja seuraa tilannetta, tuskin hätää on. Nyt kuitenkin on aika selvää, että joku on vialla, ja olen oikeastaan todella peloissani miten tässä käy. Lääkäriajan saimme vasta huomiselle, joten nyt Dara on tiiviissä tukihoidossa ainakin siihen asti. Kävin hakemassa apteekista täydennystä "frettiapteekkiini" ja onneksi tukihoito on tuttua puuhaa. Sekoitin ravitsevan toipilasruuan, annan tiiviisti elektrolyyttivettä ja nesteytän Daraa neulalla ihon alle. Näillä mennään, katsotaan mitä huominen tuo tullessaan, kun pääsemme lääkäriin asti. Siellä tyttö kolutaan läpikotaisin, ja otetaan laajat verikokeet, koska haluan todella tietää, mitä on meneillään.

Mieli on kyllä aika kurja ja levoton, kun seuraa pikkuista. Koitan ajatella positiivisesti ja miettiä, että kyllä tästä selvitään.

Ikävien juttujen lisäksi on jotain hyvääkin. Uusien sijoituspojujen kotiutuminen sujuu melko hyvin, vaikka molemmat hakevat vielä hieman paikkaansa frettilaumassa. Loppukuusta Suomeen kotiutuu myös uusi kasvatustyttöni Lelibel's Fleur De Lis, kotoisammin Fasu :)


Lelibel's Fleur De Lis "Fasu"

Sitten alkaakin E-Pic'sin näätäsakki olla kuosissa tämän vuoden osalta. Syksyllä tulee näillä näkymin muutoksia pentuesuunnitelmiin, kunhan ensin katson vähän millaisiksi nämä meidän uudet tulokkaat kasvavat.

Tässä muutamia kuvia Omarista ja Taosta, pojat ovat hyviä kavereita!

- Emeliina
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti