maanantai 6. kesäkuuta 2016

6.6.2016

Tovi on vierähtänyt siitä, kun viimeksi päivittelin blogia, ja kotisivujenkin päivitys on hieman laahannut, koska tietokoneeni uvahti lopullisesti, ja olen ollut pitkälti puhelimeni varassa. Samasta syystä myös sähköposteihin vastailu on ollut hitaampaa. Parhaiten ajantasalla on E-Pic'sin Facebook-sivu, ja sieltä kannattaa tsekkailla tuoreimmat kuulumiset.

Viimeisimmästä blogitekstistä asiaa. Ronja osoittautui äärimmäisen taitavaksi huijariksi valetiineyden kanssa, niin kuin moni muukin fretti, mutta pitkän aikaa uskoin, että mahassa todella on elämää, kunnes tunnustellessa pentuja ei tuntunut siinä kohtaa, kuin olisi pitänyt, ja vatsan kasvu tasoittui.

Olin aika varma myös Fasun uuden astutuksen suhteen, että homma ei onnistunut, ja valmistauduinkin ilmoittelemaan, että en usko, että pentuja tältä parilta syntyy, kunnes eilen Fasu järjestikin aikamoisen yllätyksen!

Fasun sijoitusmamma tuli Fasun kanssa kylään, jotta pääsen tunnustelemaan tytön läpikotaisin, koska laskettu aika lähenee päivä päivältä. Kuvien ja painonnousun perusteella olin melko varma, että tyttö on tyhjä, koska Fasu oli kuvissakin hyvin kapoinen, vaikkakin hieman tuhdimpi kuin edellisessä valetiineydessä (Fasu on muutenkin rakenteeltaan hyvin siro, joten uskon, että se hämäsi hieman, varsinkin kun tyttö ei ole kasaillut kroppaa kauheasti ylimääräistä rasvaa). Kun otin tytön syliin, niin yllätyksekseni heti tunnustelemalla tuntui masussa pari möykkyä. Sanoinkin Fasun omistajalle, että nyt täällä kyllä tuntuu jotain, vaikka tytön masu ei ole mikään selkeä tiineysmaha. Itselle heräsi heti pieni hepuli, mutta ajattelin, että en uskalla iloita, ennen kuin saadaan eläinlääkäriltä varmistus, etten hepuleissani kuvittele vain möykkyjä masuun, tai muuta sellaista.

Fasu rauhottui syliin nukkumaan selälleen, ja silittelin tytön masua, kunnes yhtäkkiä saimmekin varmistuksen, että masussa todellakin on elämää! Fasun masussa näkyi nimittäin selvästi pentujen liikeet, kun tyttö oli rennosti nukkumassa. En missään nimessä usko, että sieltä kovin montaa pikkuista syntyy, mutta "tilasinkin" Fasulta 4-5 pentua, joten katsotaan kuinka lähelle tyttö osuu ;) Tunnustelemalla tunsin 2-3, mutta katsotaan, mikä on lopputulos, joko siellä on pentuja piilossa, tai sitten tunsin kaikki, en vain viitsinyt ihan hirmuisesti möyhiä. Nyt vain peukuttamaan meidän puolesta, että kaikki sujuu hyvin, ja maailmalle lähtisi tänä vuonna ainakin muutama pikku E-Pic's vauva :)

Pentula on odottamassa, nyt viime hetken puunaukset, ja ke aamuna Fasu tulee tänne valmistautumaan lähestyvään synnytykseen ja kasailemaan kanssani mieleisen pesän pennuille

Toivottakaa meille onnea, ja seuratkaa uutisia! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti