lauantai 19. elokuuta 2017

Hyvästejä ja uusia tuttavuuksia

Kulunut kuukausi on ollut melkoisen rankka ja sydäntäsärkeväkin.

Muutama viikko sitten Omar jouduttiin lopettamaan lymfooman vuoksi. Lopetus oli pojan tilanteessa ainoa mahdollinen ratkaisu, sillä mitään ei olisi ollut tehtävissä. Omaria jäi kaipaamaan sijoitusmamma Jasmine, sekä moni muu, sillä poika oli todellakin hurmannut monet suloisella olemuksellaan ja ihanalla luonteellaan. Omar oli frettinä ainoa laatuaan, ja koska poika ei koskaan ehtinyt saada jälkikasvua, sellaiseksi se myös jäi.

Omar 24.3.2015-29.7.2017


Jouduin jättämään myös toiset hyvästit, kun pikkusiskoni Töpö-fretti jouduttiin lopettamaan. Töpöllä on ollut minulle aina aivan erityinen merkitys. Töpö oli Daran ensimmäisestä pentueesta meille muuttanut tyttönen, jonka olin Lisan luona auttanut maailmaan. Töpö syntyi ja lähti sylissäni.


Töpö 12.5.2011 - 5.8.2017


Kaiken surun keskellä on joutunut kuitenkin ajattelemaan myös tulevaa, ensi kevättä ja pentueita. Välillä se on kyllä osoittautunut hankalaksi. Muutama päivä sitten E-Pic'sin riveihin astui kuitenkin uusi tulokas, joka on hurmaavalla olemuksellaan saanut minut jälleen nauramaan. ACH's Caerme, ystäväni Aijan kasvatti, saapui ilostuttamaan arkea. Neiti on aivan huikea tyyppi, iloinen, riehakas, ja ystävällinen, vaikka välillä pitää vielä hieman maistella. Tytössä on hieman villiä verta, ja sen huomaa lähinnä tietynlaisena herkkyytenä esim. yllättäviä ääniä tai liikkeitä kohtaan.

ACH's Caerme (10 viikkoa)


Nyt pohdinnat ensi vuoden pentuesuunnitelmiin onkin kovasti käynnissä, sillä Omarin poismenon vuoksi niihin tuli muutoksia. Näillä näkymin suunnitteilla on kuitenkin kaksi pentuetta. Tarkemmat tiedot tulevista pentueista julkaisen kotisivuilla ja Facebookissa syksyn mittaan. Mikäli oma pentu kiinnostaa, kannattaa olla yhteydessä jo hyvissä ajoin.
Kaverini Niku Kemppainen teki E-Pic'sille uuden upean logon. Tämä jos jokin on eeppinen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti