perjantai 19. huhtikuuta 2013

Huhtikuu 19.

Huhhuijakkaa taas.

Dara, Miisa ja Miisan pennut ovat kaikki antibioottikuurilla. Daralla epäilin alkavaa kohtutulehdusta, joten se sai varuksi antibioottikuurin. Miisa puolestaan sai minulta flunssan, ja ell määräsi tytölle antibioottikuurin samalla kertaa, kun kävimme maksakontrollissa. Maksa-arvot olivat luojan kiitos parempaan päin. Nyt kuitenkin Miisan pennut saivat emoltaan flunssan, ja osa yskii todella pahankuuloisesti. On meillä siis vilinää taas, ja rohtoa kuin rohtoa pitää olla antamassa tiettyyn kellonaikaan. Toivon, ettei antibioottikuurin aloittaminen tullut osalle pennuista liian myöhään. Miten onkaan mahdollista, että kaikki mahdollinen harmi kasaantuu meille?

Saimme myös ikäviä uutisia yhdestä tehohoitopotilaastamme. Toinen hoidossa olevista urospennuista vaikutti väsyneemmältä kuin sisaruksensa, joten ell tarkistus oli tarpeen. Kuunneltuaan potilastamme ell totesi, että todennäköisesti pojalla on sydänvika, eikä ennuste vättämättä ole mitä lupaavin. Huomenna poitsu pääsee vielä toisen eläinlääkärin kuunneltavaksi, mutta katsotaan nyt mitä tuleman pitää. Surettaa todella paljon pojan puolesta, mutta samaan aikaan täytyy olla iloinen, että 10 muuta pentua tuntuu olevan ok, jos vain flunssa hellittäisi.

Yksi Miisan tyttöpennuista avasi silmänsä tänään!

Daran pennut kasvavat hyvin ja alun jälkeen tällä pentueella ei ole ollut ongelmia. Luojan kiitos Dara ja pennut voivat hyvin.


- Emeliina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti