maanantai 8. huhtikuuta 2013

Jokaisessa pilvessä on hopeareuna

Muutama päivä pentujen tehohoitoa takana, ja pentujen tilanne näyttää paremmalta. Myös Miisan tilanne on parempi, mutta sekä emo että pennut ovat todella tiukassa seurannassa. Miisan kunnon parannuttua on maitoakin alkanut tulla ihan hiukan, joten nyt kokeilemme pidentää ruokintavälejä ja katsoa kuinka se vaikuttaa pentujen painoon. Mikäli painot eivät nouse toivotusti, nostetaan keinoruokinnan määrää taas. Neljän vuorokauden valvomien on saanut minut aika väsyneeksi, mutta vielä tässä sinnitellään. Lisää toivoa, kun edistystä on tapahtunut, ja pennut ovat edelleen hengissä. Lauantaina Miisa jouduttiin viemään päivystykseen, koska lämpö oli koholla ja tyttö oli kuivunut. Verikokeissa todettiin kohonnut maksa-arvo, mutta ell ei oikein osannut sanoa mitään vaan suositteli kontrollikäyntiä osaavan elln luona. Koska Miisa on alkanut syömään ja juomaan itse ja voi paremmin, odottelemme muutaman päivän ja käymme torstaina kontrollissa Oivassa tarkistamassa mihin suuntaan maksa-arvot ovat menneet.

Neljä pienintä pentua lähti tiivistäkin tiiviimpään tehohoitoon Sarin luo. Olen todella kiitollinen Sarille, että hän suostui auttamaan minua, sillä 11 pennun ruokkiminen, joista neljä vaatii hoitoa tunnin välein, on käytännössä mahdotonta, vuorokaudesta yksinkertaisesti loppuvat tunnit. Myös Sarin luona olevat pennut ovat ottaneet painoa, mutta vielä ei uskalleta toivoa liikoja.

Daran maha on järkyttävän pullea, mutta en silti usko, että sieltä tulee valtavaa pentuetta, tyttö on vaan selkeästi viettänyt hiukan liikaa aikaa ruokakipon äärellä. Laskettu aika on tänä perjantaina, katsotaan mitä sieltä syntyy.

Kiitos kaikille tsemppiviestejä lähettäneille, olette saaneet mielen valoisammaksi. Haluan myös kiittää jälleen kerran ystäviäni, jotka ovat olleet tukena ja auttaneet minua nyt kun on ollut todella rankkaa. Toivotaan, että kaikki alkaa lähteä parempaan suuntaan. En vielä anna itseni täysin iloita pentujen tilasta, koska mikään ei ole vielä varmaa, mutta kyllä tässä ehdottomasti ollaan positiivisemmalla mielellä kuin aluksi.

- Emeliina

1 kommentti: