tiistai 6. lokakuuta 2015

Lokakuun kuulumisia!

Niinhän se on, että pentuesuunnitelmiin on taas tullut muutoksia, koska eläinten kanssa toimiessa ei vaan voi tietää mitä kaikkea eteen tulee. Uudet suunnitelmat voi käydä kurkkaamassa täältä. Toivotaan, että enää ei muutoksia eteen tule, mutta paha mennä vannomaan. Odotan kyllä uutta kasvatuskautta aivan huimasti!

Tytsit vaikuttavat voivan mainiosti, ja ainakaan toistaiseksi ei ole Rhean tilassa ollut mitään hälyyttävää. Joskin tyttö on masustaan hieman turhan pullea, ja olenkin tässä nyt pohdiskellut onko kyse rasvasta vai turvotuksesta, mutta tei ruokavalioon pieniä muutoksia ja nyt katsellaan onko mitään vaikutusta.
Kurkin tänään taas tuhmana uusia vaaleanpunaisia kankaita, joista voisi ommella tytöille yhtä sun toista. Tällä hetkellä tyttöjen aitaus onkin melkoisen karkkipinkki, joskin teemaltaan aika sekava. Hieman perfektionistisena luonteena minulla on selkeä visio siitä miltä haluaisin aitauksen näyttävän, mutta toteutus vielä hieman uupuu. Aitauksesta oli vähän haasteellista ottaa kuvaa, ja ihan kokonaan se ei tuohon mahtunutkaan. Aitauksesta oli aikaisemmin pieni juttu täällä blogin uumenissa, mutta voisin päivittää sen / väsäillä uuden jossain kohtaa, koska sen verran kätevä kapistus tuo on, mikäli ei pysty suoriltaan antamaan asuntoa/huonetta frettien 24/7 käyttöön.
Oikeastihan meille ei kuulu mitään ihan hirveän kummallista. Minä aloitin uudet opinnot ja viimeistelen vanhaa koulua tässä samalla. Tytöt sen kun mennä viipottavat. Demillä tosin on ollut melkoinen vauvatus viime aikoina, ja tyttö kiipeääkin monta kertaa päivässä syliin köllöttelemään ja nukkumaan. Rheakin on kaivannut jotenkin erityispaljon huomiota. Onneksi sitä on saatavilla :)

Pientä jännitystä kyllä itsellä ilmassa, kun tässä kuussa on Finnish Ferret Festival, ja kökötän itse ensimmäistä kertaa suomalaisessa virallisessa näyttelyssä tuomarina. Katsotaan miten meitsin käy!

Mukavaa talven odotusta kaikille lukijoille. Pentukautta odotellessa! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti