keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Väliaikatietoja

Edellisestä postauksesta on vain kolme päivää, mutta aikaa tappaakseni eksyin jollain ihmeen kaupalla kirjoittelemaan tänne, vaikkei minulla mitään uutta asiaa oikein olekaan. Tuntuu, että aika oikein matelee, kun odottaa Miisan vauvoja syntyväksi. Eilein ilmassa oli jo pieniä merkkejä, mutta lopulta vauvat kuitenkin päättivät vielä olla syntymättä. Miisa vaikuttaa jälleen tänään levottomalta, ja vauvat liikkuvat vilkkaasti masussa. Katsotaan, pääsemmekö jo tänään tositoimiin päästämään pennut maailmaan. Tänään on Miisan raskauspäivä 40, joten on ihan mahdollista, että pennut syntyvät jo, vaikka vasta lauantaina on virallinen laskettu aika. Täytyy tunnustaa, että jänskättää aivan hirveästi. Onneksi olen ennenkin ollut mukana fretin synnytyksessä, joten itse synnytys ei stressaa, tämä odottaminen vain, sillä olo on kovin malttamaton, vaikka tiedänkin, että pentuja voi joutua odottamaan vaikka vielä sunnuntainkin puolelle. Odottavan aika on pitkä, niinhän sitä sanotaan.

Tänään ollaan Daran raskauden puolivälissä. Tyttö on ottanut hyvin painoa ja mahakin alkaa tuntua pinkeämmältä. Kohta alan jo uskaltaa toivoa, että siellä todellakin on elämää, vaikka aluksi tuntui, että toinen on niin surkea ja laiha, ettei masussa voi olla vauvan vauvaa. Hiukan reilu viikon päästä vauvojen pitäisi jo tuntua masussa, jos niitä siellä on. Sitä odotellessa! Mikäli en pysty tuntemaan pentuja, tai raskaudessa on jotain muuta epäilyttävää, menemme Daran kanssa ultraan tsekkaamaan tilanteen.

Serkkuni lähetti minulle Miisasta yhden ottamansa kuvan, josta pidin kovasti. Laitan sen tänne ihasteltavaksi, vaikka se jo sivuilta löytyykin! :)

 

- Emeliina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti