lauantai 2. maaliskuuta 2013

Maaliskuun alun kuulumiset

Dara ja Rocky ovat touhuilleet nyt useampaan otteeseen keskenään ja nyt alamme jännittää onko pariskunta saanut aikaiseksi jälkikasvua. Kolmen viikon paikkeilla menemme Daran kanssa ultraan, jossa asia selviää. Odotan tällä kertaa paljon näiltä kahdelta, sillä astutus sujui paljon paremmin kuin ensimmäisellä kerralla. Rockyn otteet alkavat selkeästi olla kokeneemmat ;)

Miisan astutuksesta on nyt kolmisen viikkoa ja olemme menossa tytön kanssa ultraan maanantaina, pitäkää peukkuja meille :) Ultran jälkeen Miisa tulee minun luokseni, mikäli masussa on pentuja. Toivon todella, että tyttö ei stressaa kovin paljon paikkavaihdosta. Olen kuitenkin tehnyt Miisalle rauhallisen pesäpaikan, jota se saa möyhiä mieleisekseen ennen pentujen syntymää. Miisan sijoitusäippä tulee mukaan ultraan, veikkaan, että hän jännittää aivan yhtä paljon kuin minäkin.

Tämä oli vähän lyhyt ja pikainen päivitys, mutta halusin vain hiukan päivittää kuulumisia. Maanantaina varmaankin kirjoittelen sitten ultauutisia ;)

- Emeliina


2 kommenttia:

  1. Heh! Nyt taitaa olla yksi harvoista kerroista, kun oikein odotan maanantaita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Peter, te ootte kyl niin ihania pennunodottajia! Lupaan laittaa teille sähköpostia heti ultran tuloksesta, kunhan saan sen tietooni :)

      Poista